A Mátyás Utcai Olvasókör épületének homlokzata.

2023. október 20-22.
Olvasókörök Szövetsége őszi találkozója Pélmonostoron és Eszéken (Horvátország)

A képen az Olvasókörök Szövetségének címere látható.

Az Olvasókörök Szövetsége őszi találkozóját Pélmonostor Magyar Kulturegyesület rendezte, ahol az Olvasókörök Szövetsége tagjaként a Mátyás Utcai Olvasókör is részt vett.

Az eseményen az Olvasókörök életével, működésükkel kapcsolatos megbeszélésen túl Pélmonostor és környéke kulturális, történelmi nevezetességeivel ismerkedtünk, a résztvevő Olvasókörök tagjaival - határon belülről és túlról - pedig kellemes beszélgetés keretében tapasztalatokat cseréltünk.

Nagyon jó hangulatban telt a találkozó.

A képek Csengeriné Kati Facebook bejegyzéseiből származnak. (https://www.facebook.com/kati.csengerine/posts/pfbid0ngLJ5RhtHUrGCCa9GNqk1TR5kVZPCTRf3cAEYpTDRZQuNG5ir7pWkDryRY2usVUl https://www.facebook.com/kati.csengerine/posts/pfbid02TnsPMhR9Ebm23RiBMe33Efh7dC8KdiEXe1arCwBHg2HzjTcHX9k1HtT86eTdbYiBl)

Az eseményen készült kép. Az eseményen készült kép. Az eseményen készült kép. Az eseményen készült kép. Az eseményen készült kép. Az eseményen készült kép. Az eseményen készült kép. Az eseményen készült kép. Az eseményen készült kép. Az eseményen készült kép. Az eseményen készült kép. Az eseményen készült kép. Az eseményen készült kép. Az eseményen készült kép. Az eseményen készült kép. Az eseményen készült kép.

 Vissza a hírek, események listájához... 

Copyright © by Mátyás Utcai Olvasókör. All Rights Reserved.
HU-6800 Hódmezővásárhely, Mátyás utca 7. olvasokor[kukac]matyasutcaiolvasokor.hu
Copyright © by Ibituba.hu for Mátyás Utcai Olvasókör.