A Mátyás Utcai Olvasókör épületének homlokzata.

2023. október 24.
Szarvasi kirándulás

Szarvason található szobor képe.

Október 24-én Szarvasra látogatott az Olvasókör.

Ismerkedtünk Szarvas város nevezetességeivel, megnéztük az ország egyetlen ma is működő szárazmalmát, továbbá a történelmi Magyarország közepét ábrázoló emlékművet.

Megcsodáltuk "Mini Magyarországot", gyönyörködtünk az arborétum csodás őszi színeiben, végül hajókáztunk a Körös folyón.

Remekül éreztük magunkat.

A képek egy részét Tóthné Ida küldte, más része Csengeriné Kati Facebook posztjából származik. (https://www.facebook.com/kati.csengerine/posts/pfbid021Xc9ztNeLRH4gWgJcMe2Ycqbvzp1XiATLshvSNfHaEUK2hrN1QLug3kky2FjdAajl https://www.facebook.com/majsaine.erika/posts/pfbid0a1GEeVJUSpJZkhVfRbRYseyq7vxUfCwZdh6cAhhJmHMxJd85e5Y1gkZXbGxfLF2Nl)

Az olvasókör tagjai a Történelmi Magyarország közepén. Emléktábla a Történelmi Magyarország közepén. A szarvasi vízi színház. A szarvasi vízi színház. A szarvasi vízi színház. A színház melletti híd. A szarvasi szárazmalom, ipari műemlék. A szarvasi szárazmalom, ipari műemlék. A szarvasi szárazmalom, ipari műemlék. A szarvasi szárazmalom, ipari műemlék. A kirándulók mi vagyunk. Mini Magyarország egyik helye. Mini Magyarország egyik helye. Az arborétum egyik szép helye. Az arborétum egyik szép helye. Hajókázás a Kőrösön. Hajókázás a Kőrösön. Hajókázás a Kőrösön. Hajókázás a Kőrösön. Az arborétum bejárata. Indulás hazafelé.

 Vissza a hírek, események listájához... 

Copyright © by Mátyás Utcai Olvasókör. All Rights Reserved.
HU-6800 Hódmezővásárhely, Mátyás utca 7. olvasokor[kukac]matyasutcaiolvasokor.hu
Copyright © by Ibituba.hu for Mátyás Utcai Olvasókör.