A Mátyás Utcai Olvasókör épületének homlokzata.

2023. december 03.
Mikulás kupa

A rajzon egy kéményből kikukucskáló Mikulás van.

December 3-án Olvasókörünk 22. alkalommal rendezte meg a "Mikulás kupa" vetélkedőt.

A rendezvényen Majsai Sándorné elnök köszöntőjét követően - advent első vasárnapja alkalmával - Fejes Péter képviselő meggyújtotta az olvasókör első adventi gyertyáját. A vetélkedőn - melyet idén is Kiss Ernő állított össze és bonyolított le - olvasókörök és baráti társaságok 4-4 fővel vettek részt, összesen 14 csapattal. A kérdések: zene-, irodalom-, sport-, hagyományok-, vallástörténet-, és vegyes témákban tették próbára a versenyző csapatok ismereteit.

A zsüriben ifj. Fejes Péter, Dr. Sipos Georgina, Kiss Roland és Tóth Sámuelné szorgoskodtak. A vetélkedő nagyon jó hangulatban telt, melyről a Városi Televízió rövid tudósítást készített.

A vetélkedőn első helyezést a Hód-Barátság nyugdíjas egyesület, második helyezést a Csúcsi Olvasókör 1. számú csapata, harmadik helyezést pedig a Tabáni Farkasok csapata ért el. Az első három helyezett csapat kupát és oklevelet kapott, a 4-14 helyezett csapatok pedig oklevelet vehettek át az eredményes versenyzésért.

Minden csapatnak gratulálunk az elért eredményért!
Köszönjük a csapatoknak a részvételt.

A képeket Majsainé Erika küldte az oldal számára.

A vetélkedő egy pillanata. A vetélkedő egy pillanata. A vetélkedő egy pillanata. A vetélkedő egy pillanata. A vetélkedő egy pillanata. A vetélkedő egy pillanata. A vetélkedő egy pillanata. A vetélkedő egy pillanata. A három dobogós kupája. A győztes oklevele. A résztvevők oklevele.

 Vissza a hírek, események listájához... 

Copyright © by Mátyás Utcai Olvasókör. All Rights Reserved.
HU-6800 Hódmezővásárhely, Mátyás utca 7. olvasokor[kukac]matyasutcaiolvasokor.hu
Copyright © by Ibituba.hu for Mátyás Utcai Olvasókör.