A Mátyás Utcai Olvasókör épületének homlokzata.

2024. március 10.
Közgyűlés és nők köszöntése

Évi rendes közgyűlés. A képen az olvasókör falon elhelyezett táblája látható.

A Mátyás Utcai Olvasókör 2024. március 10-én tartotta évzáró közgyűlését, nőnapi megemlékezéssel egybekötve. A közgyűlésen a tagság többsége képviseltette magát.

A közgyűlésen Kardos József levezető elnök vezényletével Majsai Sándorné elnök az elmúlt év szakmai tevékenységéről, Tóth Sámuelné pedig a pénzügyekről adott számot. A felügyelő Bizottság képviseletében Balázs Irma beszámolt az Olvasókör pénzügyi ellenőrzéséről, melynek eredménye alapján mindent rendben talált. A résztvevők a 2023 év szakmai és pénzügyi beszámolóját, valamint a Felügyelő Bizottság jelentését egyhangúan elfogadták.

Ezt követően az elnök a 2024. évi tervezett programokat ismertette, mellyel a jelenlévők egyetértettek. A tervek megvalósításában változások lehetnek, főleg a kültéri események kapcsán, az időjárás függvényében. Bármilyen változásról mindenképp tájékoztatást adunk az érdeklődőknek.

Eseményeinkre szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

A közgyűlés befejezését követően Olvasókörünk nőnapi megemlékezést tartott, melyen Gál István tagtársunk köszöntötte a hölgyeket egy-egy szál tulipán átadásával. A vendégeket teával és kaláccsal kínáltuk, kellemes hangulatban telt a délután.

A képeket Majsainé Erikának köszönjük.

A közgyűlés kifüggesztett meghívója. Majsainé Erika megtartotta beszámolóját a 2023-as évről. Kardos József volt a közgyűlés levezető elnöke. Majsainé Erika az idei évre tervezett programokat ismerteti. Az olvasókör közgyűlésén résztvevő tagok. Az olvasókör közgyűlésén résztvevő tagok. Az olvasókör közgyűlésén résztvevő tagok. A hölgyek köszöntése nőnap alkalmával egy-egy szál tulipánnal. Két résztvevő a társaságból.

 Vissza a hírek, események listájához... 

Copyright © by Mátyás Utcai Olvasókör. All Rights Reserved.
HU-6800 Hódmezővásárhely, Mátyás utca 7. olvasokor[kukac]matyasutcaiolvasokor.hu
Copyright © by Ibituba.hu for Mátyás Utcai Olvasókör.